BEL ONS: 06-51791491

vrijdag, 15 november 2013 01:37

De Huiskamer

Bij aankomst zult u in deze ruimte gastvrij ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers.

De huiskamer ligt recht tegenover de slaapkamer. Deze ruimte behoort aan u gedurende uw verblijf. Het is een sfeervolle ruimte waar u gedurende de dag en avond vrijelijk kunt verblijven. Een grote eettafel om uw dag van morgen aan te plannen of uw krantje te lezen, een zithoek om even televisie te kijken of samen een wijntje te drinken, een open haard om uw boek bij te lezen of de dag ontspannen af te sluiten. Koffie, thee, een koelkast, een magnetron: het is er allemaal!

In de ochtenduren kunt u in deze huiskamer ook ontbijten. We zetten de benodigdheden hiervoor, de dag van uw aankomst, klaar in de koelkast. In de ochtend verzorgen wij dan nog het verse brood en een glaasje vers sap.

 

Reacties

met zo'n gastvrij onthaal sta je al gelijk met 8-0 voor, dus we voelden ons gelijk thuis. Wat een mooi huis en vooral de inrichting, tot in detail. Prachtig!

We zullen jullie zeker nog eens bezoeken want Ravenstein is toch een speciaal, mooi plaatjes, waar we graag komen. 

31-10-2014

De Kolonel als uitvalsbasis voor de 4daagse gebruikt, het was perfect. Lekker geslapen en iedere nacht stond er een ontbijt/lunchpakket klaar. Fantastische service! 

19 juni 2014

Wat een mooi huis en alles is prachtig verzorgd. We voelen ons heel welkom. Veel succes met jullie B&B. 

16 maart 2014